Dominique geeft les aan het Stella Matutinacollege in Lede, waar ze aan de jeugd de Franse taal bijbrengt. Daarnaast behartigt ze binnen het ACV de belangen van haar onderwijscollega’s en dit op lokaal, provinciaal en nationaal niveau. Zij zetelt ook als plaatsvervangend lid in de VLOR. 

Dominique heeft een hart voor onze jongeren. Door haar jarenlange ervaring in het onderwijs heeft ze een goed zicht op wat er bij de jeugd leeft en hoe ze naar de toekomst kijken. Politiek is voor haar een manier om die toekomst voor hen mee vorm te geven. Zo heeft zij een mandaat als lid van de raad van bestuur van Vzw Blijdorp in Buggenhout. 

"Ik ga voor kwaliteitsvol onderwijs en dat start op de klasvloer. Dat betekent meer werkingsmiddelen die zich vertalen in werkbaar werk en gelijke onderwijskansen voor elk kind".

"Met CD&V wil ik doordachte keuzes maken zodat de levenskwaliteit van de Vlaming kan vergroten en naar juiste oplossingen zoeken die betaalbaar blijven voor ons allen. De weg vooruit nemen en dat op een positieve en redelijke manier waarbij de Vlaming centraal staat".